Primjer: pretraga po godini 2013, po imenu glumca Matt Damon, po nazivu filma Black Hawk Down, po nazivu serije Prison Break
Kiniteka.Ba
Kategorija • Domaći Filmovi • Vaše online kino - Kinoteka.ba
Vektor
Pregleda
182
2010
80 min
Vektor je prvi hrvatski film iz kategorije „postapokaliptičnog trilera“. Radnja filma se vrti oko mladog svećenika koji se u društvu dugodišnjeg prijatelja i znanstvenika vraća u rodno mjesto. Svijet je u kaosu, utjecaj nuklearnog i biološkog ratovanja je radikalno promijenio klimu. Glavni lik pokušava pronaći svoga oca, ali nailazi na misterioznu djevojku prelivenu krvlju.
Varljivo Leto '68
Pregleda
325
1984
91 min
Varljivo leto ’68 je jugoslovenski film snimljen 1984. godine u režiji Gorana Paskaljevića. U leto 1968. godine maturant Petar (Slavko Štimac), stasava za ljubav, zaljubljujući se naizmenično i istovremeno u više žena, uglavnom onih zrelih i udatih: apotekarku, pekarku, bibliotekarku, u obe ćerke predsednika suda, svoju profesorku sociologije, zbog koje za maturski rad uzima temu iz marksizma. Potreba da konačno nađe „ženu svog života“ dovodi Petra u niz delikatnih i komičnih situacija i izbezumljuje njegovog oca (Danilo Stojković), opštinskog sudiju, uštogljenog čoveka, dogmatskih shavatanja, koji veruje da se omladina može vaspitavati samo „čvrstom rukom“ i koji pati zbog svog buržoaskog porekla (otac mu je pre rata bio geometar i školovao se u Pragu). Kada konačno i nađe pravu istinsku, veliku ljubav, ona iz određenih, tada društveno aktuelnih zbivanja, biva prekinuta.
Variola Vera
Pregleda
101
1982
110 min
Jedan hodočasnik, zaražen nepoznatom bolešću, sticajem okolnosti uđe u zemlju. Premešten sa mesta na mesto, umire, a zaraza se širi. U trenutku kad odgovorni shvate da se radi o bolesti koja se smatrala iskorenjenom, već je kasno. Epidemija velikih boginja (variole vere) počinje da hara, dovodeći u iskušenje i pojedince i društvo. Zaraženi su izolovani i prepušteni logici strašne bolesti na koju su svi već zaboravili, smatrajući je dalekom prošlošću…
Uzicka Republika
Pregleda
142
1974
170 min
„Užička republika“ je jugoslovenski partizanski film iz 1974. godine, koji prati nastanak i pad Užičke republike i ljubavnu vezu između španskog dobrovoljca Bore i učiteljice Nade. Godine 1976. je emitovana i mini serija sa istim nazivom, od pet epizoda sa materijalom koji je izbačen iz filma zbog predugog trajanja. Nekoliko meseci nakon što je Vermaht primorao jugoslovensku kraljevsku vojsku na kapitulaciju u Aprilskom ratu, Boro, španski borac i prekaljeni komunista, dobija zadatak da organizuje ustanak u zapadnoj Srbiji. Organizovani otpor se pretvara u masovni ustanak protiv okupatorskih snaga. Partizani, predvođeni Komunističkom partijom Jugoslavije uspevaju da isteraju Nemce sa velike teritorije koja će kasnije postati poznata pod imenom Užička republika. Narod se okuplja oko partizana i ubrzo su oslobođeni Bajina Bašta, Požega, Užice i Čačak. Vrhovni štab partizanske vojske dolazi na oslobođenu teritoriju. Međutim, snage odane kralju Petru II imaju drugačije planove.
Uvek Spremne Zene
Pregleda
0
1987
106 min
Sedam žena, sedam gubitnica. Nezaposlene, bez krova nad glavom, bez porodice, bez uzvraćene ljubavi. U kontaktu i sudaru sa svetom, uglavnom svetom muškaraca, one gube, ali uvek se ponovo vraćaju u borbu. Grupa se osipa. Neke bivaju pobeđene životom, a neke same sobom. Preostale guraju dalje, same protiv svih.
Una
Pregleda
220
1984
110 min
Jedan romantično zamišljen intervju namenjen studentskom listu u potpunosti je izmenio život dvoje ljudi, studentkinje Une i uglednog profesora. Ona je lepa i inteligentna, ali nedorasla komplikovanim odnosima u koje je upala, dok je profesor čovek čija su predavanja o masovnim medijima najslušanija na fakultetu. Međutim, njegove teze nisu naišle na odobravanje u birokratskim krugovima na univerzitetu. Prodekan fakulteta spletkom uspeva da Unu uvuče u igru sa profesorom. Tako se jedan bezazlen intervju pretvara u dosije životnih, filosofskih i ideoloških stavova kontroverznog profesora, a zatim u zlonamerni izveštaj o njegovom životu, ponašanju, delovanju i kretanju… Ekranizacija istoimenog romana Mome Kapora.
Ubistvo s Predumisljajem
Pregleda
127
1995
94 min
Ubistvo s predumišljajem (premijera:15.11.1995.) je film Gorčina Stojanovića po romanu i scenariju Slobodana Selenića. Film prati dve ljubavne priče u ratnim vremenima Jelene Panić – Bulike (Branka Katić) i njene babe Jelene Ljubosavljević (Ana Sofrenović) odvojene periodom od 50 godina mira. Bulika, radeći na knjizi o svojoj baki prema dnevniku koji joj je od nje ostao, otkriva zamršene ljubavne odnose između njene bake, predratne gospođe i uobražene lepotice Jelene i mladog partizanskog oficira iz provincije, Krsmana (Sergej Trifunović), ali i sina njenog očuha, Jovana (Dragan Mićanović). U tek oslobođenom Beogradu u kome važe drugačija pravila hladna i otmena Jelena Ljubosavljević pokušava da se prilagodi novim prilikama, oslanjajući se na pomoć oficira OZNA-e Krsmana Jakšića, seljaka s Kopaonika, koji pripada novoj klasi povlašćenih. Jovan je zgrožen najezdom „primitivaca“ i ljubomoran na Jeleninu vezu sa Krsmanom. Bulika u ratnoj 1992. sreće mladog ranjenika iz Moslavine, Bogdana Bilogorca (Nebojša Glogovac), koji s nestrpljenjem očekuje svoje ozdravljenje kako bi se vratio na ratište.
U Raljama Zivota
Pregleda
0
1984
94 min
Dunja je mlada režiserka koja režira seriju Štefica Cvek u raljama života. Pred nama se paralelno odvija njena priča kao i priča njene glavne junakinje, dva života koja se, uprkos različitosti njihovih društvenih sredina, neprimetno i neočekivano spajaju u istu sudbinu… U filmu je zapamćena antologijska rečenica u scenama u kojima glume Vitomira Lončar i Velimir Bata Živojinović: „A sad ću da te karam“. Tu rečenicu Bata Živojinović izgovara sedam puta.
U Gori Raste Zelen Bor
Pregleda
186
1971
94 min
Partizanski komesar Ivan (Ivica Vidović) poslan je u jedno nizinsko selo sa zadaćom nadzirati partizanski odred sastavljen od stanovnika tog sela. Usprkos razlikama u stajalištima, brzo se sprijatelji sa zapovjednikom odreda, Dikanom (Boris Dvornik). Radnja filma temelji se na odnosu Dikana i Ivana te Ivanovo prilagođavanje surovom ratu koji se vodi na tom području. Ovaj subverzivan film pokazuje da su ispod uniformi - ustaških, domobranskih i partizanskih - samo ljudi, koji ponekad moraju odgovarati za svoje postupke. “U gori raste zelen bor” po mnogima je najbolji hrvatski partizanski film.
Turneja
Pregleda
234
2008
102 min
Turneja je srpski film iz 2008. godine koji je režirao Goran Marković. Radnja filma odvija se u 1993. godini oko grupe beogradskih glumaca vođenih potrebom za brzom zaradom. Nesvesni u šta se upuštaju, dolaze u ratom zahvaćena područja Srpske Krajine i lutaju od ratišta do ratišta. Njihova naivnost dovodi ih u centar stravičnih događaja, ali istovremeno ih i spasava iz neverovatnih i po život opasnih situacija. Svetska premijera bila je na Filmskom festivalu u Montrealu, na kome je film osvojio dve vredne nagrade. Zvanični žiri festivala dodelio je reditelju Goranu Markoviću nagradu za najbolju režiju, a film je dobio i priznanje Saveza internacionalnih filmskih kritičara – nagradu FIPRESCI za najbolji film. „Turneja“ je, inače, i srpski kandidat za 81. nagradu Oskar u kategoriji igranih filmova izvan engleskog govornog područja. Film je sniman krajem 2007. godine u Šamcu, Derventi, Prijedoru i Kozarskoj Dubici, a realizovale su ga produkcijske kuće iz Beograda, Banjaluke i Zagreba.
Tu
Pregleda
103
2003
90 min
Postratna situacija. Hrvatska. Beznađe. Besplatni obroci… Naizgled nespojive priče desetak likova koji susreću, razilaze, okrznu u prolazu… Film tvori šest priča u kojima glavne uloge ima desetak likova koji se prate izdvojeno. Na početku oni nemaju nikakve veze jedni s drugima, kasnije se susreću, pojavljuju iznenada u nekim situacijama. Zajednička im je točka polaska. Oni su društveni marginalci (jedna narkomanka, jedan umirovljenik, bivši vojnici, ratnici..), ljudi bez perspektive koji svojom slikom i prilikom reflektiraju stanje cijele nacije.
TT Sindrom
Pregleda
123
2002
102 min
T.T. Sindrom je srpski horor film snimljen 2002. godine u režiji Dejana Zečevića. Nosioci glavnih uloga su Nikola Đuričko, Sonja Damjanović, Branko Bane Vidaković, Nebojša Glogovac, Feđa Stojanović, Dušica Žegarac, Ljubinka Klarić, Boris Komnenić i drugi. Urađen maštovito, režiran precizno i znalački, sa sjajnom podelom, film uzbuđuje i zapanjuje, ponekad čak i šokira svojom žestinom i eksplicitnošću prikazivanja nasilja. Iako niskobudžetan, T.T. Sindrom ispunjava sve tehničke i profesionalne standarde, a njegova snaga i izuzetna atmosfera postavljaju ga uz najznačajnije filmove ovog žanra viđene u poslednje vreme. Film je prikazan na preko 20 internacionalnih filmskih festivala, kao i u italijanskom gradu Raveni na festivalu naučne fantastike, trilera i horora (Ravenna Nightmare Film Festival), jednom od 3 najveća u svetu (pored Pusena u Južnoj Koreji i Brisela).
Tri Palme Za Dve Bitange i Ribicu
Pregleda
232
1998
103 min
Režiser Radivoje Andrić („Munje“) u svojoj je kriminalističkoj komediji „Tri palme za dve bitange i ribicu“ znalački uklopio u sivo okruženje srpske 1993. godine. Dok se tek 200 kilometara od Beograda vode krvavi sukobi, zemlju su pokorili hiperinflacija, privredni haos i sveopšte moralno srozavanje, zbog čega brojni likovi pristaju na dotad im nezamislive stvari. Takve društvene okolnosti umnogome pokreću ovaj film, ali režiser ga ipak vodi putem lepršave komedije, strukturirane od mnoštva sitnih epizoda koje se poput slagalice spajaju u celovit proizvod.
Tri Letnja Dana
Pregleda
6
1997
90 min
Film koji je osvojio niz nagrada, bio proglašen filmom godine, je tragikomična i vrlo emotivna priča o dvojici bosanskih izbeglica (Slavko štimac i Srđan Todorović) koji nakon rata žive i preživljavaju švercujući sve i svašta. Kroz njih dvojicu odslikana je slika raspada jednog društva u kojem nekada uzroni građani postaju beskućnici, pionirke iz nužde postaju narkomanke i jedino uz pomoć prostitucije mogu da prežive, gde na kraju glavni junak kaže: „ovaj mir niko nije ovako zamišljao, u ratu se makar znalo ko na koga puca“.
Tockovi
Pregleda
0
1999
92 min
Nemanja, mladi Beograđanin, za jedan vikend kolima kreće u posetu svom ocu u unutrašnjost. Pljuskovi i poplava su zatvorili put i on mora da prenoći u motelu „Točak“, mestu koje bije loš glas, jer se u njemu zaustavljaju opasni i tajanstveni putnici. Ceo film se odvija tokom jedne duge, kišne noći, u kojoj se Nemanja sukobljava sa grupom obesnih i agresivnih ljudi. Optužuju ga da je on ubica-manijak koji hara okolinom, a on na neobičan način pokušava da dokaže svoju nevinost. U toj situaciji Nemanja o sebi saznaje stvari koje nikada ne bi poverovao o otkriva da poseduje jedan neobičan talenat.
Tito i Ja
Pregleda
150
1992
118 min
Tito i ja“ je srpski film iz 1992. godine koji je režirao Goran Marković. Priča o desetogodišnjaku koji, kao i sva deca u Jugoslaviji 1950-ih godina teško može da zamisli bilo koji deo svog života bez velikog vođe nacije – maršala Tita. U svojoj školi dečak pobeđuje na konkursu za najbolji sastav o Titu. Nagrada mu je učešće na maršu „Titovim rodnim krajem“. Dečak je do pobede došao tako što je napisao pesmu u kojoj tvrdi da Tita više voli od oca i majke! To naravno njegove roditelje baca u pravo očajanje. A dečak pri tom ne shvata šta u njegovoj ljubavi prema vođi ima tako čudnog i zabrinjavajućeg. Ovaj izlet će za dečaka predstavljati teško iskušenje. Nenaviknut na prirodu, pešačenje i samostalni život, uz to progonjen od stane vaspitača, staljiniste, on posustaje, pa se izgubi u planini i tada dolazi do preokreta u njegovom životu…
Tigar
Pregleda
0
1978
103 min
Mladić zvani „Tigar“ je amaterski zaljubljen u boks, zbog čega je zapustio školovanje, sticanje kvalifikacija, pa i lični život, ne misleći mnogo šta će da radi kad prestane da se bavi boksom. Ipak, on ima svoje nazore o poštenju i kad do toga dođe, on želi da svojim radom zarađuje hleb. Prvo radi kao noćni čuvar, a zatim kao vozač hladnjače. Na putu sretne mladog džeparoša i između njih se rađa neobično prijateljstvo. „Tigar“ dobije ambiciju da ovog prestupnika prevaspita. Međutim, ispostavlja se da je mladi kradljivac bolji pedagog od njega i da ga polako odvlači na svoju stranu.
Tegla Puna Vazduha
Pregleda
0
2007
90 min
Ovo je priča o ljudima koji rade u ugljenokopu. Kraj te, sve veće, zjapeće jame koja lagano proždire njihovo mesto, oni se rađaju, zaljubljuju, umiru. Njihovi obični životi podređeni su borbi da se preživi u često surovim uslovima rada i gotovo beznadežnim pokušajima da se razabere pravi put u uskovitlanim vremenima
Technotise – Edit i Ja
Pregleda
230
2009
100 min
Priča je smeštena u Beograd 2074. godine. Glavni lik je Edit (Sanda Knežević), studentkinja psihologije. Nakon šestog neuspelog pokušaja da položi jedan ispit, odlučuje da poseti dilera koji radi na crnom tržištu i on joj ugrađuje ukradeni vojni čip kako bi joj pomogao da položi ispit. Na njeno iznenađenje, čip joj omogućava mnogo veće sposobnosti nego što je mogla i da zamisli. Nepotrebno je i napomenuti da vlada/vojska namerava da povrati čip. Od tog trenutka njen život se menja i počinju da joj se dešavaju neobične stvari.
Tamo i Ovde
Pregleda
0
2009
85 min
Robertu, depresivnom njujorčaninu i propalom muzičaru, stiže rješenje o prinudnom iseljenju zbog neplaćenog poreza. On unajmljuje Branka, emigranta iz Srbije, koji radi selidbe sa svojim kombijem, da mu pomogne. Branko očajnički želi dovesti svoju djevojku Ivanu iz Srbije u Ameriku, ali ona ne može dobiti vizu. Zato odluči platiti Robertu put do Beograda, koji bi trebalo zaručiti Ivanu kako bi ona dobila "zaručničku vizu". Dok u Beogradu čeka na ostatak dogovorenog novca, Robert je smješten kod Brankove majke, Olge. Ne znajući za cijelu kombinaciju, Olga postepeno upoznaje Roberta, a njena vedrina polako liječi njegovu depresiju. Branku u New Yorku iskrsne problem zbog kojeg ne može poslati ostatak dogovorenog novca.
ShoutBox
@Gagi_BanjaLuka BOT JE NAMEŠTEN DA VI MOŽETE POZIVATI LINKOVE, ALI MORATE ODRADITI PROCES :) AKO SE DESI DA BAŠ NI JEDAN LINK NE RADI NA NEKOJ EPIZODI POŠALJI MI LINK TE EPIZODE U PORUKE I JA ĆU SREDITI :) POZZZZZ
filmomaniak - Prije 6 sata
Znam nego sam kontao da mozes namjestiti bot da sam to odradjuje ali ok moze i tako :D
Gagi_BanjaLuka - Prije 6 sata
@Gagi_BanjaLuka I plus zarađuješ VKM na taj način, jer evo još malo ti treba do 1000 , to jeste novi mesec VIP-a :)
filmomaniak - Prije 6 sata
@Gagi_BanjaLuka Brate pa ti si VIP i imaš mogućnost neograničenog pozivanja novih linkova, tebi je bar lako :) na primer pozoveš 5 epizoda sačekaš 10tak minuta i stignu novi linkovi. Znaš kako se prijavljuje i poziva ?
filmomaniak - Prije 6 sata
@filmomaniak brate jel mozes da osvjezis sve linkove u seriji smallvile vec duze vrijeme zelim je pogledati a uvijek imam problema sa linkovima koristim google chrome mogu gledati serije ili filmove samo koji su danas izbaceni cim je nesto starije nmg gledati sta god da udjem nmg gledati
Gagi_BanjaLuka - Prije 7 sata
@ItanaIvana Dovoljno je hvala :) Šta treba tu sam...
filmomaniak - Prije 1 dan
@filmomaniak Ne znam kako bih ti se uopste zahvalila. Divan si.
ItanaIvana - Prije 1 dan
@anteak Ubacio sam serije, pozvao epizode, ako ima linkova kinobot će odraditi ostalo, sačekaćemo 10tak minuta :)
filmomaniak - Prije 1 dan
Hvala :)
anapo - Prije 1 dan
Postoji li mogućnost da ubacite ove dvije fenomenalne serije iz osamdesetih http://www.imdb.com/title/tt0086679/?ref_=nv_sr_1
i
http://www.imdb.com/title/tt0087583/?ref_=fn_al_tt_1 ?
Hvala najljepša!
anteak - Prije 1 dan
Zadnji Komentarisani Filmovi
Netflixovo veličanje kukavičko-okupatorske američke vojske.
Lari - Prije 14 minuta
Dobar film.
Lari - Prije 1 dan
Dobar film.
Lari - Prije 1 dan
Ponovo sam pogledala ovaj film, jer zasluzuje da bude obnavljan :)
ItanaIvana - Prije 2 dana
NE ZNAM ZAŠTO SU GA ISPLJUVALI TOLIKO PO FILMSKIM FORUMIMA, FILM JE SASVIM OK :) PREPORUKA LJUBITELJIMA HORORA
filmomaniak - Prije 2 dana
Top 5 Domaći Filmova
Parada
2011
115 min
Klip
2012
100 min
Statistika

Od 25 Maj 2013 site kinoteka.ba ima 339160 registrovanih korisnika. Dodano je 13658 filmova u 26 kategorije, ukupan broj linkova za filmove iznosi 173037. Prosjek filmova po kategorijama je 525.3. Ukupan broj serija u našoj bazi iznosi 1148 i dodano je ukupno 4392 seozna svih serija, ukupan broj epizoda iznos 53445, te ukupan broj linkova svih sezona iznosi 1102634. Poslano je ukupno 57805 privatnih poruka, napisano je ukupno 13815 komentara, a ocjenjeno je ukupno 5654 filmova.

Ukupan broj posjećenih stranica od 25 Maj 2013 iznosi 115710648.

Novi VIP clanovi: SG, pini, Lari, anapo, MilyNenn, Gagi_BanjaLuka, alminplaco, Baffy_Tea, garu11, majetic, disex, annadelmontenegro, midomino, Ani_Ri, micko974,

Novi korisnici: mikronac, nedim016, dexicon, ananas1993, ollie25, Nedzla2405, dondinosa, slovenka222, suzipula, Luks98,

Legenda:
Registrovan član
Administrator
Moderator
VIP

Trenutno online (265): petra.kuzmic, sofia111, memancis, kataklizma, padapada, srbija73, sreja, haric, danilo.vuk8, marina_kov, kat74, majetic, murat1, TUPKO, JovanaNisic, ciciban22, aiina, ineskAA, mariov1978, djmarija79, Zeljko5, Lord92, Zvoncica92, misha86, Ljika1975, aspe.1101, doraaaaa, jelena1208, echelonhueee, kikilolo, tihic83, charlesbukowski, Matador247, ChristinaY, mureelo, nadicanikola, nerko112, inkognito86, dexicon, micko974, ivanhjs, djukan136, gordana.zlatkov, zaga94, gorstak, dojcica, tanja1973, Djanny1, Tasmankhan, midomino, bin86, Valentina012, gogena, Kvinan, andreaschutt23, Anton1234, laksoniks, inana89, deskana, mancunian, dejan.petkovic.319, BADzA994, puzic01, zlatan11, zlatinkapalic, milosava800, bruno.tudor.9, mr.miloskrstic, budst, TCF, lelalela, ivanaivana85, Elena1310, ninpo, dobradusa, Maj1998, tatamezovezlato, adidzas, ljubisa68, miagos, nik92ola, rasid1990, energo, svabaaa, simplefella, jule981, divergent1, Elmadson, JUry, sitek, orfej70, themasterdj, mujicmustafa, gocikar, zvezdaniPUT, booster, AleksaGR94, Marijana20, duvanos, simonatrbojevic, wertzu1, kobac963, AllisonMartin, majadzo, mrvicacrnodete, sara.cincovic, dragantadic, toooka, strelac88, lucija.karla, vladan1318, ksenijasky, Mariola85, Manja91, MiljkoMedja, niki997, Klara127, kristina.p5, tacke93, volimakciju, annadelmontenegro, JhonDoe, avatar2015, eltibo, jozba27, romale111, Frasier, Speedy90, marijeta.mandic, joco123, Munchmallow, kolaress, anadubi, Luks98, zlatkoboki, mejrema, amra3009, kristina000, Klokanica, NutellaSuperMan, marijana.ratkovic, ana.valentic94, leyla1964, ItanaIvana, komtikki, ajanovica, peanut, fashionella, Bucka64, petra1990, zdravana, Ajmar, jackyjoy, darkwolf13, Sanja10, kukuljica, nix464, livada22, undergrounder, Darkeye, ado_14, ststefan97, MasaTimica, arsago, vedrana1950, Tekica, ivanvulas, cojke95, Branci79, nervirame, mamab, Harry8879, harranth, husobos, iwanche, jovica_s, kinosmorka, pendula999, elvis81, IvaIva81, filmomaniak, Natalija1978, kenan07, ollie25, alenidd, y3l3na, bobosova, plawusssa, brenky, dena95, Barca_GirL, jale123456, admir1, jedi0077, spagagz, adnan0106, SINNER, minkaa.aaa, taitai, lantom, dzoni6, medicaa, tioslav, daxon1990, darkangel220, Glogonjac, aglaicaa, audia4, shwarzenigga, miramilic, Smiley027, Tanja955, misterdarko, girl_mo, Milica5123, dora_grey, DraganRamone, morgot666, Ludaca0808, maiya080, guciduc, nelaa95, andrea1862, antonio60, Ziqel, Majolina87, bogi__99, knezevic79, brat.macan, esmerko, robsaodmuta, marenena, ibesic22, QueQue, kova741, BosanacGorstak, amia, tanja88, evilrabbit, bahko, Iknar, dusan1507, sanja.mrsic.129, bunnygirl, Vaskica, micaodbosne, emy03, kondor, Darko12, himovka669, Jovana_Shakur, budomirko, Zola, crna_mamba, mashala1, amel944, zille1405, tanjaorion, NikolinaZ, blueviolet, miladin3, ismirabeg, Lary, zivkica89, Amrelica,
kinoteka.ba Top 10
kinoteka.ba Tagovi
kinoteka.ba Kontakt
+387 (0) 61 438 125
[email protected]
[email protected]
[email protected]
 
Sva prava pridržana.Copyright © Kinoteka.ba - Od Juni 15 2013 | DMCA | Stranica generisana za 0.09 sekundi | Korištena Memorija: 10.22 MB | DB Queries: 26
Napomena: Svi video snimci su preuzeti sa svjetskih video servisa youtube.com, videobb.com, videozer.com, video.google.com i sličnih koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi i naši posjetioci ih samo pronalazimo, embedujemo/indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Nijedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!
Subtitles database - OpenSubtitles.org