Primjer: pretraga po godini 2013, po imenu glumca Matt Damon, po nazivu filma Black Hawk Down, po nazivu serije Prison Break
Kiniteka.Ba
Kategorija • Domaći Filmovi • Vaše online kino - Kinoteka.ba
Video Jela, Zelen Bor
Pregleda
0
1991
78 min
Film prikazuje porodicu Krstić, tačnije dvojicu braće – Radovana, koji živi u Nemačkoj i oženjen je Nemicom Gerti, sa kojom ima sina Johana; i Milovana, koji živi u svom rodnom selu sa ženom Radmilom, kćerkom Jovankom i sinom Jovanom, kao i roditeljima. Radovan je zaposlen u „Mercedesevoj“ fabrici i montira retrovizore na automobile, dok Milovan radi u „Zastavi“. Zaplet nastaje na samom početku, kada Radovanov deo porodice, ponesen razvojem video-tehnologije, odlučuje da se sa Milovanovim delom (tačnije sa Jovanom, koji je dobio kameru i video-rikorder na kvizu) umesto klasičnim pismima dopisuje VHS kasetama. Objektivu kamere malo šta promiče, pa će se dvojica braće zavaditi oko izgradnje Radovanove kuće u Srbiji, njihovi sinovi oko prava na kompjutersku igricu, Radovanov komšija, grof Fon Birne će se zaljubiti u Jovanku, koja želi da pobegne sa sela, a Radovanova i Milovanova majka, Milica, će najpre pokušati da postane slikar, a potom i video-umetnik.
Veliki Transport
Pregleda
224
1983
134 min
Istiniti događaji iz Drugog svetskog rata kada je Glavni štab narodnooslobodilačke vojske Vojvodine odlučio da iscrpljenim brigadama u Bosni uputi pojačanje od preko hiljadu mladića i devojaka, dobrovoljaca, a sa njima hranu, odeću i sanitetski materijal. Tada, u proleće 1943. godine, širokom vojvođanskom ravnicom, kroz obruče i zasede, preko reka i pruga, na put dug trista kilometara, krenula je nepregledna kolona nazvana „veliki transport“.
Velika Frka
Pregleda
175
1992
92 min
Čeda je službenik kojeg svi maltretiraju. On je "dečko za sve". Šeta pudlicu, kuha kavu za društvo pokeraša njegove supruge. Čeda polazi u banju jer je njegova punica odlučila da baš tada ide na godišnji odmor, a on je naravno obavezni pratioc. Kada se zbog posla vrati, zatekne veliku frku u svojoj kući punoj izazovnih djevojaka i lokalnih siledžija.
Vektor
Pregleda
182
2010
80 min
Vektor je prvi hrvatski film iz kategorije „postapokaliptičnog trilera“. Radnja filma se vrti oko mladog svećenika koji se u društvu dugodišnjeg prijatelja i znanstvenika vraća u rodno mjesto. Svijet je u kaosu, utjecaj nuklearnog i biološkog ratovanja je radikalno promijenio klimu. Glavni lik pokušava pronaći svoga oca, ali nailazi na misterioznu djevojku prelivenu krvlju.
Varljivo Leto '68
Pregleda
331
1984
91 min
Varljivo leto ’68 je jugoslovenski film snimljen 1984. godine u režiji Gorana Paskaljevića. U leto 1968. godine maturant Petar (Slavko Štimac), stasava za ljubav, zaljubljujući se naizmenično i istovremeno u više žena, uglavnom onih zrelih i udatih: apotekarku, pekarku, bibliotekarku, u obe ćerke predsednika suda, svoju profesorku sociologije, zbog koje za maturski rad uzima temu iz marksizma. Potreba da konačno nađe „ženu svog života“ dovodi Petra u niz delikatnih i komičnih situacija i izbezumljuje njegovog oca (Danilo Stojković), opštinskog sudiju, uštogljenog čoveka, dogmatskih shavatanja, koji veruje da se omladina može vaspitavati samo „čvrstom rukom“ i koji pati zbog svog buržoaskog porekla (otac mu je pre rata bio geometar i školovao se u Pragu). Kada konačno i nađe pravu istinsku, veliku ljubav, ona iz određenih, tada društveno aktuelnih zbivanja, biva prekinuta.
Variola Vera
Pregleda
101
1982
110 min
Jedan hodočasnik, zaražen nepoznatom bolešću, sticajem okolnosti uđe u zemlju. Premešten sa mesta na mesto, umire, a zaraza se širi. U trenutku kad odgovorni shvate da se radi o bolesti koja se smatrala iskorenjenom, već je kasno. Epidemija velikih boginja (variole vere) počinje da hara, dovodeći u iskušenje i pojedince i društvo. Zaraženi su izolovani i prepušteni logici strašne bolesti na koju su svi već zaboravili, smatrajući je dalekom prošlošću…
Uzicka Republika
Pregleda
142
1974
170 min
„Užička republika“ je jugoslovenski partizanski film iz 1974. godine, koji prati nastanak i pad Užičke republike i ljubavnu vezu između španskog dobrovoljca Bore i učiteljice Nade. Godine 1976. je emitovana i mini serija sa istim nazivom, od pet epizoda sa materijalom koji je izbačen iz filma zbog predugog trajanja. Nekoliko meseci nakon što je Vermaht primorao jugoslovensku kraljevsku vojsku na kapitulaciju u Aprilskom ratu, Boro, španski borac i prekaljeni komunista, dobija zadatak da organizuje ustanak u zapadnoj Srbiji. Organizovani otpor se pretvara u masovni ustanak protiv okupatorskih snaga. Partizani, predvođeni Komunističkom partijom Jugoslavije uspevaju da isteraju Nemce sa velike teritorije koja će kasnije postati poznata pod imenom Užička republika. Narod se okuplja oko partizana i ubrzo su oslobođeni Bajina Bašta, Požega, Užice i Čačak. Vrhovni štab partizanske vojske dolazi na oslobođenu teritoriju. Međutim, snage odane kralju Petru II imaju drugačije planove.
Uvek Spremne Zene
Pregleda
0
1987
106 min
Sedam žena, sedam gubitnica. Nezaposlene, bez krova nad glavom, bez porodice, bez uzvraćene ljubavi. U kontaktu i sudaru sa svetom, uglavnom svetom muškaraca, one gube, ali uvek se ponovo vraćaju u borbu. Grupa se osipa. Neke bivaju pobeđene životom, a neke same sobom. Preostale guraju dalje, same protiv svih.
Una
Pregleda
238
1984
110 min
Jedan romantično zamišljen intervju namenjen studentskom listu u potpunosti je izmenio život dvoje ljudi, studentkinje Une i uglednog profesora. Ona je lepa i inteligentna, ali nedorasla komplikovanim odnosima u koje je upala, dok je profesor čovek čija su predavanja o masovnim medijima najslušanija na fakultetu. Međutim, njegove teze nisu naišle na odobravanje u birokratskim krugovima na univerzitetu. Prodekan fakulteta spletkom uspeva da Unu uvuče u igru sa profesorom. Tako se jedan bezazlen intervju pretvara u dosije životnih, filosofskih i ideoloških stavova kontroverznog profesora, a zatim u zlonamerni izveštaj o njegovom životu, ponašanju, delovanju i kretanju… Ekranizacija istoimenog romana Mome Kapora.
Ubistvo s Predumisljajem
Pregleda
135
1995
94 min
Ubistvo s predumišljajem (premijera:15.11.1995.) je film Gorčina Stojanovića po romanu i scenariju Slobodana Selenića. Film prati dve ljubavne priče u ratnim vremenima Jelene Panić – Bulike (Branka Katić) i njene babe Jelene Ljubosavljević (Ana Sofrenović) odvojene periodom od 50 godina mira. Bulika, radeći na knjizi o svojoj baki prema dnevniku koji joj je od nje ostao, otkriva zamršene ljubavne odnose između njene bake, predratne gospođe i uobražene lepotice Jelene i mladog partizanskog oficira iz provincije, Krsmana (Sergej Trifunović), ali i sina njenog očuha, Jovana (Dragan Mićanović). U tek oslobođenom Beogradu u kome važe drugačija pravila hladna i otmena Jelena Ljubosavljević pokušava da se prilagodi novim prilikama, oslanjajući se na pomoć oficira OZNA-e Krsmana Jakšića, seljaka s Kopaonika, koji pripada novoj klasi povlašćenih. Jovan je zgrožen najezdom „primitivaca“ i ljubomoran na Jeleninu vezu sa Krsmanom. Bulika u ratnoj 1992. sreće mladog ranjenika iz Moslavine, Bogdana Bilogorca (Nebojša Glogovac), koji s nestrpljenjem očekuje svoje ozdravljenje kako bi se vratio na ratište.
U Raljama Zivota
Pregleda
0
1984
94 min
Dunja je mlada režiserka koja režira seriju Štefica Cvek u raljama života. Pred nama se paralelno odvija njena priča kao i priča njene glavne junakinje, dva života koja se, uprkos različitosti njihovih društvenih sredina, neprimetno i neočekivano spajaju u istu sudbinu… U filmu je zapamćena antologijska rečenica u scenama u kojima glume Vitomira Lončar i Velimir Bata Živojinović: „A sad ću da te karam“. Tu rečenicu Bata Živojinović izgovara sedam puta.
U Gori Raste Zelen Bor
Pregleda
186
1971
94 min
Partizanski komesar Ivan (Ivica Vidović) poslan je u jedno nizinsko selo sa zadaćom nadzirati partizanski odred sastavljen od stanovnika tog sela. Usprkos razlikama u stajalištima, brzo se sprijatelji sa zapovjednikom odreda, Dikanom (Boris Dvornik). Radnja filma temelji se na odnosu Dikana i Ivana te Ivanovo prilagođavanje surovom ratu koji se vodi na tom području. Ovaj subverzivan film pokazuje da su ispod uniformi - ustaških, domobranskih i partizanskih - samo ljudi, koji ponekad moraju odgovarati za svoje postupke. “U gori raste zelen bor” po mnogima je najbolji hrvatski partizanski film.
Turneja
Pregleda
243
2008
102 min
Turneja je srpski film iz 2008. godine koji je režirao Goran Marković. Radnja filma odvija se u 1993. godini oko grupe beogradskih glumaca vođenih potrebom za brzom zaradom. Nesvesni u šta se upuštaju, dolaze u ratom zahvaćena područja Srpske Krajine i lutaju od ratišta do ratišta. Njihova naivnost dovodi ih u centar stravičnih događaja, ali istovremeno ih i spasava iz neverovatnih i po život opasnih situacija. Svetska premijera bila je na Filmskom festivalu u Montrealu, na kome je film osvojio dve vredne nagrade. Zvanični žiri festivala dodelio je reditelju Goranu Markoviću nagradu za najbolju režiju, a film je dobio i priznanje Saveza internacionalnih filmskih kritičara – nagradu FIPRESCI za najbolji film. „Turneja“ je, inače, i srpski kandidat za 81. nagradu Oskar u kategoriji igranih filmova izvan engleskog govornog područja. Film je sniman krajem 2007. godine u Šamcu, Derventi, Prijedoru i Kozarskoj Dubici, a realizovale su ga produkcijske kuće iz Beograda, Banjaluke i Zagreba.
Tu
Pregleda
103
2003
90 min
Postratna situacija. Hrvatska. Beznađe. Besplatni obroci… Naizgled nespojive priče desetak likova koji susreću, razilaze, okrznu u prolazu… Film tvori šest priča u kojima glavne uloge ima desetak likova koji se prate izdvojeno. Na početku oni nemaju nikakve veze jedni s drugima, kasnije se susreću, pojavljuju iznenada u nekim situacijama. Zajednička im je točka polaska. Oni su društveni marginalci (jedna narkomanka, jedan umirovljenik, bivši vojnici, ratnici..), ljudi bez perspektive koji svojom slikom i prilikom reflektiraju stanje cijele nacije.
TT Sindrom
Pregleda
123
2002
102 min
T.T. Sindrom je srpski horor film snimljen 2002. godine u režiji Dejana Zečevića. Nosioci glavnih uloga su Nikola Đuričko, Sonja Damjanović, Branko Bane Vidaković, Nebojša Glogovac, Feđa Stojanović, Dušica Žegarac, Ljubinka Klarić, Boris Komnenić i drugi. Urađen maštovito, režiran precizno i znalački, sa sjajnom podelom, film uzbuđuje i zapanjuje, ponekad čak i šokira svojom žestinom i eksplicitnošću prikazivanja nasilja. Iako niskobudžetan, T.T. Sindrom ispunjava sve tehničke i profesionalne standarde, a njegova snaga i izuzetna atmosfera postavljaju ga uz najznačajnije filmove ovog žanra viđene u poslednje vreme. Film je prikazan na preko 20 internacionalnih filmskih festivala, kao i u italijanskom gradu Raveni na festivalu naučne fantastike, trilera i horora (Ravenna Nightmare Film Festival), jednom od 3 najveća u svetu (pored Pusena u Južnoj Koreji i Brisela).
Tri Palme Za Dve Bitange i Ribicu
Pregleda
235
1998
103 min
Režiser Radivoje Andrić („Munje“) u svojoj je kriminalističkoj komediji „Tri palme za dve bitange i ribicu“ znalački uklopio u sivo okruženje srpske 1993. godine. Dok se tek 200 kilometara od Beograda vode krvavi sukobi, zemlju su pokorili hiperinflacija, privredni haos i sveopšte moralno srozavanje, zbog čega brojni likovi pristaju na dotad im nezamislive stvari. Takve društvene okolnosti umnogome pokreću ovaj film, ali režiser ga ipak vodi putem lepršave komedije, strukturirane od mnoštva sitnih epizoda koje se poput slagalice spajaju u celovit proizvod.
Tri Letnja Dana
Pregleda
7
1997
90 min
Film koji je osvojio niz nagrada, bio proglašen filmom godine, je tragikomična i vrlo emotivna priča o dvojici bosanskih izbeglica (Slavko štimac i Srđan Todorović) koji nakon rata žive i preživljavaju švercujući sve i svašta. Kroz njih dvojicu odslikana je slika raspada jednog društva u kojem nekada uzroni građani postaju beskućnici, pionirke iz nužde postaju narkomanke i jedino uz pomoć prostitucije mogu da prežive, gde na kraju glavni junak kaže: „ovaj mir niko nije ovako zamišljao, u ratu se makar znalo ko na koga puca“.
Tockovi
Pregleda
0
1999
92 min
Nemanja, mladi Beograđanin, za jedan vikend kolima kreće u posetu svom ocu u unutrašnjost. Pljuskovi i poplava su zatvorili put i on mora da prenoći u motelu „Točak“, mestu koje bije loš glas, jer se u njemu zaustavljaju opasni i tajanstveni putnici. Ceo film se odvija tokom jedne duge, kišne noći, u kojoj se Nemanja sukobljava sa grupom obesnih i agresivnih ljudi. Optužuju ga da je on ubica-manijak koji hara okolinom, a on na neobičan način pokušava da dokaže svoju nevinost. U toj situaciji Nemanja o sebi saznaje stvari koje nikada ne bi poverovao o otkriva da poseduje jedan neobičan talenat.
Tito i Ja
Pregleda
150
1992
118 min
Tito i ja“ je srpski film iz 1992. godine koji je režirao Goran Marković. Priča o desetogodišnjaku koji, kao i sva deca u Jugoslaviji 1950-ih godina teško može da zamisli bilo koji deo svog života bez velikog vođe nacije – maršala Tita. U svojoj školi dečak pobeđuje na konkursu za najbolji sastav o Titu. Nagrada mu je učešće na maršu „Titovim rodnim krajem“. Dečak je do pobede došao tako što je napisao pesmu u kojoj tvrdi da Tita više voli od oca i majke! To naravno njegove roditelje baca u pravo očajanje. A dečak pri tom ne shvata šta u njegovoj ljubavi prema vođi ima tako čudnog i zabrinjavajućeg. Ovaj izlet će za dečaka predstavljati teško iskušenje. Nenaviknut na prirodu, pešačenje i samostalni život, uz to progonjen od stane vaspitača, staljiniste, on posustaje, pa se izgubi u planini i tada dolazi do preokreta u njegovom životu…
Tigar
Pregleda
0
1978
103 min
Mladić zvani „Tigar“ je amaterski zaljubljen u boks, zbog čega je zapustio školovanje, sticanje kvalifikacija, pa i lični život, ne misleći mnogo šta će da radi kad prestane da se bavi boksom. Ipak, on ima svoje nazore o poštenju i kad do toga dođe, on želi da svojim radom zarađuje hleb. Prvo radi kao noćni čuvar, a zatim kao vozač hladnjače. Na putu sretne mladog džeparoša i između njih se rađa neobično prijateljstvo. „Tigar“ dobije ambiciju da ovog prestupnika prevaspita. Međutim, ispostavlja se da je mladi kradljivac bolji pedagog od njega i da ga polako odvlači na svoju stranu.
ShoutBox
@Rio146 Neeeeee to je rialiti šou i nema linkova ni prevoda :)
filmomaniak - Prije 9 sata
http://www.imdb.com/title/tt1601141/?ref_=tt_rec_tt

Jel bi se mogla ova serija ubacit?
Rio146 - Prije 9 sata
@majadzo Ja pregledah sad i svaka epizoda ima ok beta.vidup.me link, ona koja nema epizoda 5 i 10 ubacio sam cloudtime, pa mi javite ako neka nema :$ Pozdrav
filmomaniak - Prije 14 sata
http://www.kinoteka.ba/serija/777/Ghost-Whisperer.html?Sezona=3570 mozete li da srdite celu drugu sezonu vecina epizoda ne radi a bot ove koje ubaci ni oni ne rade
majadzo - Prije 15 sata
@lailai Znam, na žalost nema dostupnih linkova za sada, ali čim bude postavićemo :) Nije do nas .....hvala
filmomaniak - Prije 1 dan
Hvala za Oliviju Kiteridge ali za 1. epizodu ne radi ni jedan link , botu prijavljeno ali nije ispravljeno
lailai - Prije 2 dana
Hvala za Oliviju Kiteridge ali za 1. epizodu ne radi ni jedan link , botu prijavljeno ali nije ispravljeno
lailai - Prije 2 dana
@lailai UBAČENO, ČEKAMO PAR MINUTA DA LEGNU LINKOVI :)
filmomaniak - Prije 3 dana
Da li mozete da ubacite HBO mini seriju Olive Kitteridge
lailai - Prije 3 dana
Da li mozete da ubacite HBO mini seriju Olive Kitteridge
lailai - Prije 3 dana
Zadnji Komentarisani Filmovi
Imaju novi linkovi odlicnog kvaliteta, ko nije pogledao neka pozuri.
ItanaIvana - Prije 8 sata
Odlicno napravljen film
ItanaIvana - Prije 1 dan
Kao i uvek, super film.
med11 - Prije 1 dan
Crna jeziva komedija koja će vas oduševiti obrtima situacije i neočekivanim ishodom :)
filmomaniak - Prije 3 dana
jcfs53- nije uopste malo pregleda, razmisli malo prvo, 90% nas vec gledalo i to vise puta tako da je ovo odlicno
dejopg - Prije 5 dana
Top 5 Domaći Filmova
Parada
2011
115 min
Klip
2012
100 min
Statistika

Od 25 Maj 2013 site kinoteka.ba ima 355164 registrovanih korisnika. Dodano je 14112 filmova u 26 kategorije, ukupan broj linkova za filmove iznosi 130610. Prosjek filmova po kategorijama je 542.8. Ukupan broj serija u našoj bazi iznosi 1234 i dodano je ukupno 4559 seozna svih serija, ukupan broj epizoda iznos 55076, te ukupan broj linkova svih sezona iznosi 1180920. Poslano je ukupno 89738 privatnih poruka, napisano je ukupno 14175 komentara, a ocjenjeno je ukupno 5767 filmova.

Ukupan broj posjećenih stranica od 25 Maj 2013 iznosi 115794063.

Novi VIP clanovi: JezeroCelije, Veljko0007, SG, pini, Voja96, adja37, Lari, alminplaco, anapo, Baffy_Tea, sani2002, AEOLUS, edios82, kova741, jelena1208,

Novi korisnici: awsedrftgz, yxvxyvxcyvxc, Mixbend, dzoki666, neda97, Cungi94, sanoaja, Tijana12344567, iblis,

Legenda:
Registrovan član
Administrator
Moderator
VIP

Trenutno online (55): BADzA994, papazovac_sity, rgr777, sanci80, sreja, hablabla, Amon13, janekxxx1987, SINNER, filmašicaa, Darkesa, nekoisto, mica14, themasterdj, Sternocleidomasteideus, MAJARANDJELOVIC, Dacaa89, florencem70a, gocikar, mamab, snezana.stejic, dzasi, Venosec, disex, srfa, Danijela190, Maruska84, N3ca993, ismirabeg, uros1989, morgot666, matea505, kinsie, p1007v, zadamovic, aca13061981, maiya080, jovicam, nesquik, miagos, predrag13, greskaqwer, serbiantiger, Vuke99, mrakaric, sunkmanitutanka, Kvinan, ludakusa, cerreal88, qzoneblue, David_10, ivanhjs, eloraelora, dzoni6, skostesi,
kinoteka.ba Top 10
kinoteka.ba Tagovi
kinoteka.ba Kontakt
+387 (0) 61 438 125
 
Sva prava pridržana.Copyright © Kinoteka.ba - Od Juni 15 2013 | DMCA | Stranica generisana za 0.10 sekundi | Korištena Memorija: 10.19 MB | DB Queries: 26
Napomena: Svi video snimci su preuzeti sa svjetskih video servisa youtube.com, videobb.com, videozer.com, video.google.com i sličnih koji odgovaraju za autorska prava istih! Mi i naši posjetioci ih samo pronalazimo, embedujemo/indeksiramo u našu bazu podataka i strimujemo u našem flash playeru. Nijedan video fajl se ne nalazi na našem serveru!
Subtitles database - OpenSubtitles.org